Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев бе доволен от играта на своя отбор, който отпадна от ЦСКА 1948 на полуфиналната фаза от Sesame Купа на България след късен гол в продълженията на Ивайло Чочев. Специалистът отличи играта именно на голмайстора на "червените", но и нападна главния арбитър Георги Кабаков.

"От ЦСКА 1948 трябва да благодарят на съдията за некоректното съдийство към нас и коректното към тях. Отсъди дузпа, а има фал в атака. Втори жълт картон се подмина на Елитон. Тези неща накланят нещата. ЦСКА 1948 имат много по-класни футболисти и тези неща оказват влияние. Благодаря на момчетата, дадоха максимум от възможностите си, играха на предела си. Показахме, че можем да играем добър футбол", започна Генчев.

"За първи път си позволявам така да говоря за съдия, но това е дългогодишен труд на футболистите. Те бяха ограбени, защото заслужаваха да играят финал. Господин Кабаков явно не му харесва участник на финал с Локомотив София", продължи наставникът на Локо Сф.

"Футболистите казаха, че ще играят и за президента. Ще бъде голяма загуба да си тръгне. Искахме да стигнем финал, за да се върне. Надявам се, че ще размисли и ще помогне на отбора. Без него няма да има надграждане", добави специалистът.

"Всеки отбор има футболисти, от които е зависим. Франса, Кацаров и Вутов трябваше да ги заменим. Като излезнаха, се разконцентрирахме. ЦСКА 1948 например е много зависим от Чочев. Те нямаше да са в тройката без него", завърши Станислав Генчев.