Отборът на Левски Чепинци и само една точка делят Локомотив Сф от окончателното първо място в СРГ-север.

„Железничарите“ са със 100-процентов актив от 45 точки и изпреварват втория в класирането тим на Чепинци с 13 точки. Това означава, че само един пункт ще направи официално недостижим Локомотив в северната софийска дивизия, тъй като след това на двата отбора ще остават само по 4 срещи до края.

Двата отбора играят един срещу друг в неделя от 17 ч. на игрището в Чепинци. По информация на Gong.bg домакините се готвят сериозно за мача и дори са съкратили размерите на своя терен, за да затруднят лидера.

Двата отбора не играха един срещу друг през есента, тъй като заради изборите мачът беше преместен в петък, а работещите футболисти от Левски не успяха да се освободят за двубоя. По тази причина Локомотив спечели служебно с 3:0.

Шампионството в СРГ-север обаче няма все още да гарантира промоция във „В“ група за Локо Сф. Впоследствие на тима от „Надежда“ предстоят серия от баражи със съперници от града, а също и с тимове, представители на София-област и областите Пазарджик, Перник, Благоевград и Кюстендил.