Старши треньорът на Локомотив София Димитър Васев бе любезен да даде по- обстойно интервю за Дарик радио, в което разкри доволен ли е от контролата с Левски и от състоянието на отбора на този етап от подготовката.

„Доволен съм от контролата с Левски, защото това бе реално първата контрола за нашия отбор, заяви Димитър Васев. Говоря за първа за нас сериозна контрола. Лошото е,че нямахме достатъчно хора и почти всички играха цял мач. На този етап футболистите не са готови за цял мач.Поради тази причина играхме малко по- затворено. Нямаха сили и на моменти имахме проблеми. Имахме и положения. Получи се добър мач.Можехме да победим, можехме и да паднем. Добра проверка според мен.”

Дали заявеното от изпълнителният директор Георги Марков привличане на трима чужденци, ще помогне на Димитър Васев да изгради добър отбор на Локомотив?

„Аз се надявам да го направим, защото имаме нужда от офанзивни футболисти, с оптимизъм заяви Васев. И то от такива, които да дават идеи и да бележат голове.Знам ,че закъсняваме със селекцията, но се надявам до края на подготовката да вземем нужните ни хора, които да помогнат на отбора. Не просто да вземем като бройка хора. Много пъти в последните години се получава да взимаме много играчи като бройка, а после не могат и в групата да влязат.Затова сме и така малко по- резервирани, малко повече избираме и затова закъсняваме.” 

Новите в Локомотив - Ласиман вдясно, и Шехуди вляво

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров