Берое приема Локомотив София в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 18:30 часа и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, а в сайта Gong.bg ще проследим най-интересното от сблъсъка в Стара Загора.

Заралии записаха победа и загуба от началото на шампионата, докато за „железничарите” това ще е първо гостуване през сезона. Възпитаниците на Станислав Генчев отстъпиха на Черно море с 0:1, след което завършиха 1:1 срещу ЦСКА.

Треньорът на Берое Петър Хубчев отново ще може да разчита на ограничен кадрови потенциалн от футболисти, а освен това и единственият нападател в отбора Луизиньо беше наказан за два мача заради червения си картон срещу Арда. Така на върха на атаката днес ще се подвизава Лукас Мартинс, а от задна позиция ще му помагат Абубакар Тунгара и Стив Траоре.

Станислав Генчев получи добри новини за едно от новите си попълнения – Франса, след като стана ясно, че контузията на бразилеца не е тежка и той ще е на линия за мача. До последно обаче ще висят Симеон Славчев и Божидар Кацаров.

Последният нов в „Надежда” Антонио Вутов пропуска мача, тъй като още не е картотекиран. В същото време стана ясно, че мадагаскарецът Абел Анисе вече е в София, за да подпише с „железничарите”.

Главен съдия на мача е Станислав Тодоров.