Наставникът на Локомотив София - Иван Колев, говори пред медиите по време на първата тренировка на "железничарите" преди началото на новия сезон. Той заяви, че иска от своите момчета достойно представяне в шампионата.

"Ето какви са наличните новини, виждате състезателите. Няма смисъл да изреждам един по един, знаете новите момчета. Повечето от тях са на проби, взаимни проби да го кажем, надявам се да ни задоволят като качества. Търсим най-доброто на всяка една позиция, надявам се да сглобим боеспособен отбор. Светослав Диков? Разговарят с ръководството, надявам се да се споразумеят. Бразилците няма да се върнат. Това ще ме притесни, ако не можем да намерим техни достойни заместници. На сайта на клуба е обявена точната програмата, започваме с контролна среща срещу Септември Симили“, посочи той и бе попитан какви са целите пред Локо Сф за новия сезон.

„Достойно представяне и търсене на максимума във всеки един мач, имам такова разбиране вече от много години. Класирането и резултатите зависят от това, което свършим като работа. Футболистите трябва да вършат своята работа всеотдайно, много е важно. Ако публиката, която миналата година доказа, че е изключително близо до отбора, подкрепяше ни непрекъснато, е с нас, на който и да е терен, няма да се притеснявам. Имаме трима тук от школата, не е малко. На този етап нови лица няма, но трима не са малко. Напълно подкрепям мнението, че разликата между Първа и Втора лига е голяма, ще се опитаме да преодолеем това препятствие", допълни специалистът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.