Капитанът на Локомотив София – Красимир Милошев, говори след победата с 1:0 над Славия в мач от 24-ия кръг на efbet Лига.

Милошев се надява тази победа да даде нужната увереност в отбора и за предстоящия мач между двата тима за Купата на България.

„Много труден мач, който знаехме, че ще е такъв. Беше важно да спечелим, тъй като следващият път пак сме срещу тях, но за Купата, и ще имаме предимство за тази среща. Славия бяха изнервени от това, че им отмениха гола. Гледахме после ситуацията и напълно правилно решение. След това бяха разконцентрирани и се възползвахме от тези грешки, вкарахме гол и се радвам“, започна Милошев.

94 снимки

„Радвам се, че тези две победи дойдоха сега, тъй като имаме тежка програма. Не тръгнахме добре и пуснахме срамна загуба от 0:6 от ЦСКА 1948 и с победи и раздаване взехме тези два мача и отстрамихме положението“.

„Не знам дали напрежението ще е по-високо за Купата. Това е малкото столично дерби, но трябва да сме по-агресивни. Нямаше такава от нас през първото полувреме, а именно с нея победихме доста отбори в първенството“, продължи той.

„Чувствам се по-уверен в себе си. Радвам се и благодаря на треньорите за доверието към мен. Надявам се да трупам все повече увереност“, завърши лидерът на „червено-черните“.