Левски приема Локомотив София през днешния следобед в третата си проверка от предсезонната подготовка. Тя ще започне в 18:00 часа на един от помощните терени на "Георги Аспарухов" и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT 3 и PLAY DIEMA XTRA.

Това е трета контрола за "сините" преди старта на новия шампионат. В първата те победиха Локомотив Пловдив, а преди броени дни 26-кратните шампиони стигнаха до реми срещу Ботев Пловдив.

Сега идва по-непознат тест в лицето на "столичните железничари", които след няколко години отсъствие се връщат в елита. Ако срещу пловдивските тимове Живко Миланов и неговите възпитаници знаеха какво да очакват, тъй като редовно играят с тях в efbet Лига, то селекцията на Иван Колев е загатка за домакините и ще бъде интересно как ще подходи младият специалист срещу състава от "Надежда".

Въпросителната за Левски е дали в столичното дерби участие ще вземе Адриан Краев, който от вчера тренира на пълни обороти с основната група. Братята Цоневи отново ще бъдат в действие, след като самият Миланов призна, че те се нуждаят от още игрова практика, за да влязат в оптимална кондиция.