Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, призна, че е останал изненадан от отношението на футболистите през второто полувреме и смята, че  загубата е заслужена. Въпреки това той постави добра оценка на отбора.
"Честитя победата на Славия. Изненадан съм от отношението на футболистите и начина на игра през второто полувреме и следователно загубихме заслужено. Изиграхме едно добро първо полувреме, а през втората част, не знам по какви причини, загубихме темпо. Излязохме недостатъчно концентрирани и резултатът е ясен. 
 
Разбира се, че помрачихме 93-годишнината на клуба. Беше хубаво да зарадваме нашите привърженици с една победа. Хубавото е, че идва следващ мач, в който трябва да се доказваме. Добра ми е оценката за момчетата и треньорския екип за свършеното дотук. Надявам се, че ще надграждаме. 
 
Имаме доста контузени футболисти, които се надявам да влязат по-бързо във форма. Бих искал отборите да се съобразяват с Локомотив, защото тепърва ще показваме добри игри. Убеден съм в това", заяви Иван Василев.